Loading...

Anatolia College Homecoming 2012

Anatolia College Homecoming 2012

Περισσότεροι από 800 άτομα έδωσαν, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, το παρών στο Homecoming, το καθιερωμένο μεγάλο κάλεσμα του Κολλεγίου Ανατόλια προς όλους τους αποφοίτους του. Το Homecoming είναι η επιστροφή των αποφοίτων στις αναμνήσεις των μαθητικών τους χρόνων, μία μεγάλη γιορτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στους χώρους του Ανατόλια.  Είναι, επίσης, μία ευκαιρία για τους αποφοίτους να συναντήσουν τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους, να ενισχύσουν τους μεταξύ τους δεσμούς, να ανταλλάξουν ιδέες και σκέψεις και να ενδυναμώσουν τη σχέση τους με το σχολείο.

Για πρώτη φορά το Homecoming υποδέχθηκε τους φίλους και τις οικογένειες των αποφοίτων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και κατέκλυσαν, από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, τους χώρους του σχολείου: από τις αίθουσες διδασκαλίας μέχρι τις αθλητικές εγκαταστάσεις του campus.

Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μία πραγματικά όμορφη γιορτή με ζωντάνια, αυθορμητισμό και πολύ κέφι, στο οποίο συνετέλεσαν και η Εύη Σιαμαντά που τραγούδησε ζωντανά συνοδευόμενη από την ορχήστρα της, το συγκρότημα  «Κρουστόφωνο» και το απολαυστικό αμερικάνικο barbeque που προσφέρθηκε στους καλεσμένους. Για τους μικρούς καλεσμένους υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με μουσική, χορό και παιχνίδια, ενώ οι γονείς τους ενημερώθηκαν για τη συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Juventus Soccer Schools με το Κολλέγιο Ανατόλια.  

Μεγάλοι χορηγοί του Homecoming 2012 ήταν τα κρασιά «Κυρ-Γιάννη» και η «Melathron Food Services».  Χορηγός ήταν η «Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης» ενώ υποστηρικτές ήταν η «Κρεαταγορά Θέρμης» και η «La Fornaretta».  Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», το περιοδικό «Adore», οι ραδιοφωνικοί σταθμοί «Plus Radio» και «Κοσμοράδιο» και το ηλεκτρονικό περιοδικό “ελculture.gr”

Η τάξη του ’90 σημείωσε τις περισσότερες συμμετοχές στο φετινό Homecoming

Ο πρόεδρος  Γιάννης Ρετζεπέρης και μέλη του ΣΑΑΚ με αποφοίτους του Ανατόλια.

Το ζεύγος Αποστολίδη, η Ράνια Σεμερτζιάν Director of College Relations του Ανατόλια, και ο Φάνης Βάρβογλης Διευθυντής του Anatolia Business School

Απόφοιτοι του Ανατόλια λίγο πριν τον καθιερωμένο αγώνα μπάσκετ

Το συγκρότημα «Κρουστόφωνο» έδωσε τον ρυθμό της ημέρας  ξεσηκώνοντας τον κόσμο

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των νέων αποφοίτων

Οι αμερικάνικες γεύσεις είχαν την τιμητική τους

Επιστροφή στις σχολικές αίθουσες για τους αποφοίτους του Ανατόλια

Η Εύη Σιαμαντά, μία από τις πιο ξεχωριστές «νότες» της βραδιάς

Share